Intake formulier

Behandelovereenkomst

Downloaden Behandelovereenkomst van behandeling bij kinderen Klik hier

Downloaden Behandelovereenkomst van volwassen cliënten Klik hier

Lisanne

‘’Vele jaren heb ik rond gelopen met ‘vage fysieke klachten’ van blaasontstekingen, buikproblemen tot vermoeidheid, maar ook mentale struggles. Door deze klachten had ik moeite om alledaagse dingen bij te benen. Na een eerste sessie bij Renny begon ik steeds meer op te knappen. Ik werd fysiek sterker, zat beter in mijn vel en kon mij weer veel beter focussen. Renny heeft mij op moeilijke en zeer belangrijke momenten uit blokkades gehaald. Hierdoor ben ik met vlag en wimpel geslaagd voor mijn studie. Inmiddels ben ik al drie jaar een cliënt van Renny, nog steeds sta ik versteld van haar kennis en methoden op medisch gebied. Renny werkt nauwkeurig en kan klachten herleiden die artsen niet snel zullen zien. Een deskundige professional die met ethische verantwoordelijkheid handelt. Achteraf denk ik wel eens, was ik maar veel eerder gegaan!’’

Anoniem

Ik had steeds last van enorme blauwe benen en wist niet waar dit vandaan kwam. Ik ben naar de huisarts geweest en hij zei dat het niks was. Na een tijdje bleef het toch aanhouden dus ik heb besloten om naar Renny te gaan. Zij is er door middel van haar therapieën achter gekomen dat ik de ziekte van Lyme had. Ik heb echter nooit door gehad dat ik door een teek gebeten ben. Maar dit was dus wel de oorzaak waar mijn klachten uit voort kwamen. Na 2 behandelingen zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Ik heb geen last meer van blauwe benen en de ziekte van Lyme is ook niet meer aan de orde.

Bedankt Renny voor de goede hulp. Je bent een enorm warme vrouw en je hebt hart voor je patiënten.

Jacoba Woudwijk

“Wij zijn enorm geholpen door Renny. Onze dochter kon niet bij mij weg, of ze begon enorm te huilen. Ze had een geboortetrauma. Ze is (helaas) opgewekt, haar navelstreng zat 2 maal om haar nekje. Voordat ze eruit was is hij afgeknipt. Mijn placenta is blijven zitten. Dit geeft al aan dat ze er nog niet aan toe was mij te verlaten. Bij Renny werd onze dochter op mijn buik gelegd met haar hoofd naar beneden. Ze tijgerde over mijn buik naar beneden. Renny legde haar op mijn schouders. Ze begon te huilen als een pasgeborene en begon direct te zoeken naar mijn borst. De puzzel was compleet.

Het huilen werd wat minder, maar het was nog niet klaar. Vervolgens hebben we weer een afspraak gemaakt. Ik bleek zelf ook een geboortetrauma te hebben. Renny heeft mij hiervoor behandeld. Ik had altijd last van mijn nek/ schouder. Na de behandeling zakte dit geleidelijk af. Ik heb er nu geen last meer van. Tijdens deze behandeling voelde ik dat er nog wat was, maar ik kon er de vinger niet op leggen. Renny heeft me met het benoemen geholpen. Toen kwamen de emoties. Na deze 2 behandelingen gaat het heel goed. Ik kwam er wel achter dat mijn dochter met drinken aan de borst niet altijd tevreden was. Ik had ook erg last van rode tepels. Renny heeft me oxytocyne voorgeschreven. Sindsdien is er weer genoeg melk beschikbaar. Renny bedankt!”

Pin It on Pinterest

Share This